Bun venit!

 

Accesand pagina www.targuldehandmade.ro esti de acord sa respecti conditiile de participare descrise in continuare. Acestea se aplica tuturor vizitatorilor, incluzand dar fara a se limita la: comercianti, clienti, furnizori de continut, informatii sau servicii. Te rugam sa citesti cu atentie informatiile prezentate inainte de a folosi website-ul sau oricare dintre aplicaţiile şi serviciile puse la dispozitie prin intermediul platformei.Conditii de participare1. Locul si durata

1.1 Evenimentul se desfasoara online, la adresa www.targuldehandmade.ro, zilnic timp de 24 de ore.


1.2 Durata evenimentului este nedeterminata.

 

 

2. Participare

2.1. Participarea la targul de handmade este deschisa tuturor persoanelor care au implinit varsta de 18 ani. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarei persoane in cazul in care considera aceasta masura necesara pentru buna desfasurare a evenimentului.


2.2. Vizitatorii evenimentului sunt denumiti in continuare “Participanti”.

 

2.3. Organizatorul pune la dispozitia Participantilor:

 

 • - poze si descrieri ale creatiilor handmade prezentate de Expozanti,
 • - creatii impartite pe categorii (ex: bijuterii, haine, decoratiuni etc.),
 • - posibilitatea de a cauta creatii dupa culoare,
 • - posibilitatea de a cauta Expozanti dupa locatie (ex: Arad, Sibiu, Bucuresti etc),
 • - filtrarea articolelor care beneficiaza de reduceri sau transport gratuit,
 • - posibilitatea de a vedea cele mai populare articole expuse,

2.4. Vizitatorii care expun creatii handmade in cadrul evenimentului sunt denumiti in continuare “Expozanti”.

 

2.5. Organizatorul pune la dispozitia Expozantilor:

 • - o pagina personalizata destinata creatiilor la adresa “http://targuldehandmade.ro/shop/numealeslainregistrare”,
 • - posibilitatea de a expune spre vanzare 15 articole handmade, fara nici un cost 
 • - expunerea pozelor impreuna cu descriere, culori si materiale folosite, pret, 
 • - posibilitatea de a stabili metodele de plata si modalitatile de livrare (ex: plata ramburs la comenzile livrate prin curier, predare personala in orasul meu, etc), costul si durata de transport,
 • - un sistem de gestiune eficienta a comenzile primite, 
 • - posibilitatea de a transmite mesaje Participantilor la eveniment,
 • - un sistem de feedback al Participantilor care au cumparat articole expuse,
 • - un portofoliu pentru articolele create care nu mai sunt disponibile,
 • - acces la forum unde se dezbat idei, concepte si tehnici de lucru,
 • - taxe lunare de participare la eveniment care pornesc de la 12.9 lei si beneficiaza de: un numar mai mare de articole expuse spre vanzare, posibilitatea de a raspunde solicitarilor de articole personalizate din sectiunea Alchimie, monitorizarea vizualizarilor prin Google Analytics, etc.

2.6. Posibilitatea de a expune si vinde articole la targul de handmade este conditionata de inregistrarea pe www.targuldehandmade.ro. Inregistrarea unui cont este gratuita si presupune respectarea conditiilor de participare la eveniment si acordul ca datele personale ale Participantului sa intre in baza de date a Organizatorului, acestea putand fi folosite pentru activitati de marketing.

 


3.Expunerea si vanzarea

3.1. La targul de handmade pot fi expuse spre vanzare articole handmade, vintage sau furnituri. Nu sunt permise articole ilegale sau cu regim special.


3.2. Expozantii pot expune doar articole care sunt disponibile pentru vanzare, alte creatii proprii pot fi prezentate in portofoliu.


3.3. Expozantii sunt responsabili pentru acuratetea informatiilor prezentate cu scopul de a vinde o creatie, respectiv: poze, descriere, materiale folosite, dimensiuni, pret. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru veridicitatea informatiilor prezentate de Expozanti si nici pentru actiunile acestora.


3.4. Fiecare Expozant stabileste si afiseaza modalitatile de plata si livrare a comenzilor.


3.4. Expunerea unei creatii nu poate sa incalce drepturile de autor, de proprietate intelectuala, de publicitate, brevetele de inventie sau marca unei terte parti.


3.5. Expozantul are obligatia de a onora comenzile primite la fel cum cumparatorii au obligatia de a achita contravaloarea articolelor comandate.


3.4. Expozantul are obligatia de a respecta normele specifice si legislatia privind comertul, atat pe plan local cat si pe plan international.

 

 

4. Continut

4.1. Continutul paginii www.targuldehandmade.ro (logo, imagini, texte, elemente de design, aplicatii etc.) este proprietatea Organizatorului si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legiile privind proprietatea intelectuala. Continutul nu poate fi copiat sau utilizat fara acordul prealabil in scris al Organizatorului.

4.2. Informatiile creatiilor expuse in cadrul evenimentului, pozele si descrierile sunt proprietatea Expozantilor, utilizarea lor necesita aprobarea scrisa in prealabil.

 


5. Costuri

5.1. Participarea la targul de handmade este gratuita.


5.2. Expunerea creatiilor in cadrul evenimentului cu scopul de a le vinde este gratuita in limita a 15 articole.


5.3. Pentru expunerea unui numar mai mare de articole Oraganizatorul percepe o taxa lunara care porneste de la 12.9 lei si variaza in functie de numarul maxim de articole si serviciile suplimentare puse la dispozitia Expozantului. Toate informatiile legate de valoarea taxelor lunare sunt disponibilie aici.


5.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula accesul unui Participant la eveniment, fara notificare si fara rambursarea taxelor achitate, daca acesta nu respecta conditiile de participare.

 

6. Plata comisioanelor

 

6.1. Pentru comisioanele aferente tranzactiilor, lunar se va emite o factura fiscala.

 

6.2. Plata facturii se va efectua electronic, prin serviciul de plata cu cardul furnizat de EuPlatesc.ro sau prin transfer bancar in contul firmei noastre.

 

6.3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

7. Litigii

7.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Eveniment se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

 


8. Forta majora

8.1. Prin forta majora se intelege acel eveniment imprevizibil, independent de vointa vreuneia din parti si intervenit ulterior demararii evenimentului si care pune, in mod obiectiv, Organizatorul in imposibilitatea de a organiza in mod corespunzator, in tot sau in parte, evenimentul.


8.2. Reprezinta caz de forta majora, fara a se limita la acestea si cu conditia ca acestea sa nu fie provocate sau favorizate de neglijenta partii care il invoca, evenimente precum: cutremure, incendii, inundatii sau alte calamitati naturale, schimbari in reglementari ale legislatiei, incidente, greve generale, miscari sociale, atacuri informatice, razboi etc.

 


9. Dispozitii finale

9.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor conditii de participare, precum si orice modificari asupra paginii www.targuldehandmade.ro si structurii acestuia fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre Participanti in acest sens.


9.2. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlaltor clauze.

 


Organizator:

SC ALESSIA ADVISING SRL
Cod Unic de Inregistrare: RO21165230
Numar de ordine la Registrul Comertului : J40/3573/2007


Covor din lana tesut manual , dimensiuni 1.5 / 0.8m
Cardigan
Maieut
Handmade blanket, eco acrylic wool, albastru
Sticla decorativa
Feerie de iarna
5D Diamond Painting
Puzzle leter in "vintage "beauty" jar
Case miniatura
Vase
decoratiune
t-shirt paint
t-shirt paint
t-shirt paint
t-shirt paint
peretar cu lavanda
doll Ana
Moss art Panel
Earring soutache red black
Hand made candles
Ce este Targul de Handmade?
Targul de Handmade este primul eveniment destinat iubitorilor de handmade care se desfasoara online. Sunt invitati sa participe cei pentru care handmade a devenit o pasiune, un hobby, o arta sau un scop. Ai ajuns unde trebuie daca esti artist ori pasionat de handmade, vanzator sau cumparator fidel articolelor handmade, membru ori reprezentant al organizatiilor de profil.
Ultimele postari pe Forum
florindobrin Re: Bancul zilei 4 years ago

florindobrin Bancul zilei 4 years ago

admin Re: Se solicita datele cardului de credit la abonamentele FR 4 years ago

Informatii contact

icon1+40767.933.295
icon1info@targuldehandmade.ro
icon1office@targuldehandmade.ro
footer

Newsletter