Confidentialitate

S.C. ALESSIA ADVISING S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

   

S.C. ALESSIA ADVISING S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), Cheap Prom Dresses nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.targuldehandmade.ro. De asemenea, S.C. ALESSIA ADVISING S.R.L. nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

   

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.targuldehandmade.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter, long formal dresses under 100 se pot dezabona. Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa suport@targuldehandmade.ro.

 

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra. Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare la prelucrarea cererii dvs. si onorarea serviciilor oferite de noi. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. S.C. ALESSIA ADVISING S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 24149/2012.

 


Covor din lana tesut manual , dimensiuni 1.5 / 0.8m
Cardigan
Maieut
Handmade blanket, eco acrylic wool, albastru
Sticla decorativa
Feerie de iarna
5D Diamond Painting
Puzzle leter in "vintage "beauty" jar
Case miniatura
Vase
decoratiune
t-shirt paint
t-shirt paint
t-shirt paint
t-shirt paint
peretar cu lavanda
doll Ana
Moss art Panel
Earring soutache red black
Hand made candles
Ce este Targul de Handmade?
Targul de Handmade este primul eveniment destinat iubitorilor de handmade care se desfasoara online. Sunt invitati sa participe cei pentru care handmade a devenit o pasiune, un hobby, o arta sau un scop. Ai ajuns unde trebuie daca esti artist ori pasionat de handmade, vanzator sau cumparator fidel articolelor handmade, membru ori reprezentant al organizatiilor de profil.
Ultimele postari pe Forum
florindobrin Re: Bancul zilei 4 years ago

florindobrin Bancul zilei 4 years ago

admin Re: Se solicita datele cardului de credit la abonamentele FR 4 years ago

Informatii contact

icon1+40767.933.295
icon1info@targuldehandmade.ro
icon1office@targuldehandmade.ro
footer

Newsletter