Te provocam sa iti folosesti creativitatea in beneficiul tau! Deschide GRATUIT propriul magazin online si vinde creatiile tale!

Descopera ce poti vinde ...

 
image

Articole handmade

Orice articol handmade creat de tine sau cumparat de la alti artisti. Te asteptam la targ cu bijuterii, haine, accesorii, incaltaminte, decoratiuni, mobila, jucarii si multe altele!

image
image

Articole vintage

Produse cu o vechime de 20 de ani sau mai mult. Surprinde-ne cu haine retro, bijuterii, accesorii, mobila si decoratiuni create cu mult timp in urma!

image
image

Furnituri

Materia prima si uneltele pe care artistii le folosesc pentru creatiile handmade. Ofera-le margele, tesaturi, nasturi, pietre, ace si multe altele!

image

Ce iti oferim?

Care sunt avantajele?

Inregistreaza-te gratuit si primesti propriul magazin online:

image

Rapid

Te inregistrezi si personalizezi magazinul in doar cateva minute. Adaugi creatii in categorii definite de tine. Primesti o notificare de fiecare data cand vinzi. Intrerupi activitatea cu un singur click pe optiunea special creata pentru vacanta.

image

Practic

Stabilesti dupa bunul plac conditiile de vanzare si livrare precum si metodele de plata acceptate. Comunici nerestrictionat cu potentialii clienti prin intermediul mesajelor. Poti sa atasezi un numar nelimitat de poze unei creatii.

image

Eficient

Adaugi produse intr-o singura pagina, fara sa parcurgi mai multi pasi. Primesti instant datele de contact ale clientilor care comanda. Pastrezi creatiile care te recomanda in portofoliu. Primesti si oferi calificative pentru vanzarile finalizate.

image

Avantajos

Nu platesti taxa de inregistrare si configurare a magazinului online. Nu platesti comisioane de listare a produselor. Profiti de publicitate si trafic fara sa platesti nimic. Predai personal sau livrezi creatiile comandate. Incasezi ramburs sau prin PayPal.

 

Poti avea IN PLUS

image

Alchimie

In the Alchemy section, the visitors of the fair post requests for personalized handmade items. The artists make offers based on price and time needed, and the client decides. It's as easy as that!

image

Google Analytics

Stii mereu cate persoane ti-au vizitat magazinul. Ai acces la foarte multe informatii despre trafic: sursa, durata vizitelor, paginile cele mai vizitate, frecventa si recurenta. Toate iti sunt puse la dispozitie ca sa iei cele mai bune decizii!

image

ShopMania

Portalul ShopMania este vizitat lunar de milioane de oameni pentru a face cumparaturi. Prin promovarea creatiilor tale pe acest portal beneficiezi de mult mai multa publicitate, iar acest lucru se va resimti in vanzarile tale.

image

Facebook

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume. Toate creatiile sunt promovate in pagina de Facebook a targului de handmade unde rolex replica watches pot fi vazute de catre toti fanii si vizitatorii.

 

Covor din lana tesut manual , dimensiuni 1.5 / 0.8m
Cardigan
Maieut
Handmade blanket, eco acrylic wool, albastru
Sticla decorativa
Feerie de iarna
5D Diamond Painting
Puzzle leter in "vintage "beauty" jar
Case miniatura
Vase
decoratiune
t-shirt paint
t-shirt paint
t-shirt paint
t-shirt paint
peretar cu lavanda
doll Ana
Moss art Panel
Earring soutache red black
Hand made candles
Ce este Targul de Handmade?
Targul de Handmade este primul eveniment destinat iubitorilor de handmade care se desfasoara online. Sunt invitati sa participe cei pentru care handmade a devenit o pasiune, un hobby, o arta sau un scop. Ai ajuns unde trebuie daca esti artist ori pasionat de handmade, vanzator sau cumparator fidel articolelor handmade, membru ori reprezentant al organizatiilor de profil.
Ultimele postari pe Forum
florindobrin Re: Bancul zilei 4 years ago

florindobrin Bancul zilei 4 years ago

admin Re: Se solicita datele cardului de credit la abonamentele FR 4 years ago

Informatii contact

icon1+40767.933.295
icon1info@targuldehandmade.ro
icon1office@targuldehandmade.ro
footer

Newsletter